Vocht in de kelder

Vraag nu uw gratis vochtdiagnose aan

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Type vochtprobleem*
U bent eigenaar of huurder?*
Bericht
   
 

Over het algemeen is de kelder de eerste plek waar de vochtproblemen vandaan komen. Vocht in de kelder komt zeer veel voor, voornamelijk vanwege het feit dat de kelder het laagst gelegen punt van het huis is en over het algemeen onvoldoende geventileerd wordt. Om deze reden kan u in geval van doorgelekt water of gecondenseerd water, dit waarschijnlijk terug vinden als vocht in de kelder. Vocht in de kelder kan voor ernstige problemen zorgen in de fundering van uw huis.

Dit is komt omdat het vocht niet alleen voor schimmelproblemen kan zorgen, maar ook voor grotere problemen met de constructie als dit niet voldoende behandeld wordt. De beste manier om vochtproblemen op te lossen is om dit niet zelf op te lossen maar er een professioneel bedrijf voor in te huren die de problemen voor u oplost op een permanente manier. Vochtproblemen kunnen voor grotere problemen zorgen dan schimmelplekken, en als er niks aan het vochtprobleem wordt gedaan kan het de fundering van uw huis beschadigen.

Om deze reden is het zeer belangrijk dat u zorgt dat het vocht in de kelder verminderd wordt en een droge ruimte wordt waar ook geen water meer onder zit. Alleen dan kan u alle problemen voorkomen. Afhankelijk van de omvang van het probleem zullen de kosten ook variëren, dus bij een groter huis zullen de kosten waarschijnlijk ook hoger zijn.