Geef uw woning een nieuwe uitstraling met een spanplafond

Is uw woning aan vernieuwing toe of wil je jouw woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Dan is een spanplafond de ideale oplossing!

Wat is een spanplafond?

spanplafond

Een spanplafond is een vals plafond dat op maat wordt gemaakt, vervaardigd uit een hoogwaardige kunststof.

Het plafond wordt door middel van warmte strak opgespannen tegen onzichtbare profielen aan de muur.

Een grote troef van spanplafonds is de eenvoudige plaatsing. Het plaatsen is een eenvoudig proces dat meestal slechts 1 dag in beslag neemt.

Bovendien hoeven de meubels niet weggenomen worden omdat er niet met gyproc wordt gewerkt.

De werken worden gestart door onzichtbare profielen aan de muren of de bestaande plafonds te bevestigen Aan deze profielen moet het doek uiteindelijk worden bevestigd. Daarnaast kan er ook bekabeling worden gelegd voor de verlichting. Uiteindelijk wordt het doek met behulp van warmte opgespannen en afgewerkt.

Een spanplafond kan op talloze manieren worden uitgewerkt. Zo is er een uitgebreid aanbod aan verschillende materialen en kleuren die mogelijk zijn bij spanplafonds. Het doek van een spanplafond is er in matte uitvoering, lichtdoorlatende uitvoering of hoogglansuitvoering.

Enkele voordelen van spanplafonds:

Zeer voordelig:

Het plaatsen van een spanplafond is tot 50 procent voordeliger dan het plaatsen van een traditioneel plafond.

Duurzaamheid:

Het materiaal dat gebruikt wordt voor spanplafonds is 100% recycleerbaar en bevat geen giftige stoffen. Bovendien vraagt een spanplafond een beperkt onderhoud en is het brandveilig. Het is ook goed om te weten dat dit soort plafonds nooit hoeft geverfd te worden!

Ontzettend praktisch:

Door het eenvoudige proces is het spanplafond snel geplaatst en heeft u dus geen last van langdurende verbouwingswerken. Het spanplafond is ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of poolhouse. Het materiaal is namelijk waterbestendig, kleurvast, afwasbaar en schimmelwerend. In het plafond kunnen ook geen barsten komen.

Esthetische meerwaarde:

Een spanplafond is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bovendien is het plafond volledig naadloos en kan er zonder probleem verplichting of luidsprekers in ingewerkt worden.

Alle voordelen samen maakt het spanplafond de geschikte keuze om uw woning op te frissen! 

Meer weten? Ontvang vrijblijvend informatie en prijzen:

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Gemeente*
Postcode*
Bericht
   
 
Offertes spanplafonds