Ramen en deuren kiezen voor uw woning

Een renovatie of nieuwbouw brengt altijd stress met zich mee. Er moeten namelijk belangrijke keuzes worden gemaakt, zowel op vlak van materiaalkeuze als op financieel vlak.

ramen en deuren

Buitenschrijnwerk materialen kiezen

De keuze van uw buitenschrijnwerk geef meteen de sfeer van uw woning weer. Voor ramen en deuren heeft u de keuze uit verschillende materialen met als populairste materialen aluminium, hout en PVC. 

Elk soort materiaal brengt een eigen prijskaartje met zich mee. Hier alvast enkele nuttige tips: 

Aluminium ramen 

Aluminium ramen en deuren zijn van degelijke kwaliteit en geven extra klasse aan uw woning. Dit materiaal is echter duurder dan PVC ramen. Een voordeel van aluminium is dat het geen vuil of stof aantrekt doordat het materiaal niet elektrostatisch is.

Houten ramen

In het verleden werden ramen en deuren altijd uit hout gemaakt. Houten ramen geven een extra gezelligheid aan uw interieur. Belangrijk om te weten is dat houten ramen en deuren meer onderhoud vragen dan PVC en aluminium buitenschrijnwerk.

PVC ramen

PVC buitenschrijnwerk hebben de laatste jaren aan extra populariteit gewonnen doordat dit materiaal budgetvriendelijk is. Dit is momenteel het meest gekozen buitenschrijnwerk materiaal in België. PVC is daarnaast een zeer goede isolator wat natuurlijk goed is voor uw energiefactuur. 

Geniet van een extra premie en bespaar

Tegenwoordig loont het extra om te investeren in hoogrendementsglas. Niet alleen zult u dit aanzienlijk merken op uw energiefactuur, ook kunt u aanspraak maken op een premie van je netbeheerder. Hiervoor is het belangrijk dat u beroep doet op een erkende aannemer voor uw ramen en deuren. 

Ramen en deuren vergelijken is tot 40% besparen

Op vlak van ramen en deuren is er een enorm groot aanbod. Soms maakt dit het net zo moeilijk om de juiste beslissing te maken. U zal het vast en zeker merken dat er vaak grote prijsverschillen tussen de verschillende leveranciers zitten.

Daarom is het aan te raden om voordat u de beslissing maakt, offertes van ramen en deuren te vergelijken. Zo kiest u steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding van uw buitenschrijnwerk.

Vraag uw gratis prijsoffertes voor ramen en deuren

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Contactmoment ?*
Indicatie uitvoering ?*
Materiaal soort*
Aantal*
Bericht
   
 
Offertes ramen en deuren