Dakreiniging: maak uw dak mosvrij

Na een herfstperiode vol regen en wind liggen de daken in Vlaanderen opnieuw vol mos. Algen en mossen worden namelijk veroorzaakt door een combinatie van wind en vocht. Om het dak opnieuw mosvrij te krijgen, is het aan te raden om het dak te laten reinigen op professionele wijze.

Ontmossen is uw dak beschermen

Niet alleen ziet uw dak vol mos en vuil er niet mooi uit, het heeft ook andere gevolgen. Uw dak wordt namelijk aangetast door de aanwezige algen en mos. De wortels nestelen zich op de dakpannen en maken ze minder duurzaam. Vaak ontstaan er ook barsten in de pannen waardoor water door het dak kan komen.

Een professional in dakontmossing reinigt uw dak volledig en voorziet het dak van een beschermende coating. Zo wordt het aanwezige mos verwijderd en wordt voorkomen dat er nieuw mos op uw dak kan groeien.

dakreiniging

Expertise in dakontmossing is vereist

Het is aan te raden om niet zelf met het ontmossen van uw dak te beginnen. Een professional in dakontmossing gaat onderzoekt namelijk eerst welke mossen en algen op uw dak groeien om zo een doeltreffende behandeling te voorzien. Na de analyse van uw dak bepaalt hij welk reinigingsmiddel en coating geschikt zijn voor uw dak. Door beroep te doen op een professional behoudt u de kwaliteit van uw dak en zorgt u ervoor dat u ook in de toekomst minder last heeft van mossen.

Verlaagd BTW-tarief voor dakontmossing

Een ander voordeel van dakontmossing is het verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van 21%. Dit verlaagd tarief geldt voor reiniging van uw dak door een erkende vakman. Zo komt het reinigen van uw dak ontzettend voordelig uit!

Maak uw dak herfstklaar

Dakontmossing wordt niet meer uitgevoerd na de zomer dus is het aan te raden om vroeg genoeg een vakman te contacteren. Uw dak wordt vrijgemaakt van algen en mos zodat uw dakpannen er opnieuw stralend uitzien. Bovendien zullen de regenpijpen opnieuw perfect werken en wordt de dakbedekking beschermd tegen schadelijke invloeden.

Benieuwd naar info en prijzen? Laat uw gegevens na:

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bericht
   
 
Offertes dakreiniging