Afwerking

De afwerking van uw woning is ontzettend belangrijk omdat dit voor een groot stuk de stijl van uw huis bepaalt. Deze fase in de bouwwerken volgt na de ruwbouw en de technieken. Onder afwerking vallen de volgende bouwtechnieken: pleisterwerken, binnenschrijnwerk, vloeren en verlichting. 

Pleisterwerken

Zodra uw voorzien is van muren en plafonds ziet die er helemaal anders uit. Uw bouwwerf wordt omgetoverd tot een echte woning. Voor uw plafonds heeft u de keuze om bijvoorbeeld met spanplafonds te werken in plaats van de traditionele gyproc. Een spanplafond is een opkomende techniek die steeds vaker wordt gekozen omwille van zijn vele voordelen.

Binnenschrijnwerk

Tot het binnenschrijnwerk van uw woning horen bijvoorbeeld de trappen en binnendeuren. Ook de plafonds kunnen tot het binnenschrijnwerk worden gerekend. 

Vloeren

De keuze van de vloeren in uw woning zijn ook een bepalende factor voor de stijl van uw woning. Kiest u voor een degelijke stenen vloer of gaat uw voorkeur uit naar een kwalitatief parket? De keuze is volledig aan u. 

Verlichting

Ook de verlichting in uw woning behoort de tot de afwerkingstechnieken. Kiest u voor modern licht met spots of gaat u meer voor het warme karakter van diffuus licht? 

Vraag vrijblijvend prijzen aan voor de afwerking van uw woning:

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Welk type werk ?*
Indicatie uitvoering ?*
Contactmoment ?*
Bericht
   
 
Rolluiken en zonnewering
Schrijnwerk
Vloeren
Pleisterwerken
Kachels en haarden
Verlichting
Badkamer
Keuken
Kranen
Wellness
Interieurinrichting
Trappen
Liften
Spanplafonds